Man kan ta frilansvakter på Chabber selv om man ikke har relevant erfaring, men det er en rekke råd som er gode å følge👇🏼

  1. Se våre online kurs. I våre online kurs kan du øve deg på de enkle ferdighetene du skal kunne mestre som chabber.
  2. Start med å ta jobber med lav lønn (168-175 kr. i timen). Prøv å ikke vær for kresen når du søker dine første vakter som chabber. Du bør være klar til å ta på deg jobber med lavere lønn eller på ugunstige tidspunkter. Se på det som vanlig jobbsøking. Jo mer erfaring du får, jo mer attraktiv blir du for bedriftene, og dermed kan du stille høyere krav til jobbene du søker.
  3. Søk på mange jobber samtidig.Du kan søke på flere jobber i samme tidsrom. Hvis du blir bekreftet til en jobb, blir alle søknadene dine i samme tidsrom automatisk trukket tilbake. Derfor er det en god idé å søke flere vakter på en gang, da det øker sjansene for at du får din første jobb. 
  4. Vær tålmodig.Det kan ta litt tid før du får din første jobb. Det er ikke unormalt at man skal søke på opp imot 10-20 jobber før man får sin første. Mist ikke motet, din første jobb er like rundt hjørnet! 

Følger du rådene ovenfor, skal du nok komme godt i gang på Chabber og få tilgang til flere jobber (og penger💸) i fremtiden.

Lykke til 💪🏼

Med vennlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?