1.
Når du er på forsiden www.chabber.com, skal du trykke på knappen "Opprett bruker" oppe i høyre hjørne.

2.
Trykk på "Søker arbeid".

3.
Her kan du registrere deg ved å fylle ut navn og mailopplysninger etterfulgt av å klikke på "Opprett bruker".

4.
Hvis du har registrert deg med navn og mail, vil du motta en mail i løpet av få minutter med en link som du skal klikke på for å aktivere brukeren din og fortsette profilopprettelsen.

5.
Når du har kommet videre i prosessen er det viktig at du laster opp et tydelig profilbilde og utfyller profilen din grundig med vekt på erfaring og kompetanser innenfor event, kjøkken og hotellbransjen.