Som virksomhet er man velkommen til å ansette en chabber fast, så lenge hun/han selv ønsker dette. Vi krever da et gebyr på NOK 1.500 for rekrutteringshjelpen.

Dere meddeler fastansettelsen av personen med oss ved å gå inn på ”Feedback & Overtid”, finne Chabberens siste gjennomførte jobb hos dere, og trykker så "Fast ansettelse".
Se bildet nedenfor👇🏼

Jf. våre handelsbetingelser pålegges virksomheten en bot på NOK 15.000 hvis denne virksomheten bruker en chabber utenom Chabbers plattform og ikke meddeler det til oss.

Ha en fin dag 😀