Hvis man vil tilknytte flere brukere til sin profil (f.eks hvis et hotell både vil ha en bruker til deres F&B-manager, Restaurantsjef og Roomservice Manager) går man inn under ”Rediger profil” og klikker ”Administrer brukere”. Her kan du legge til nye brukere. Når de er lagt til, vil de få tilsendt et passord og så er brukerne aktivert. Disse brukerne vil kun kunne styre jobboppslag de selv har opprettet, eller har blitt tildelt av administratoren. De vil altså ikke få adgang til kollegers jobboppslag.

Done 🙋🏼‍♂️