Hvis man som privatperson har et bryllup, en konfirmasjon, en fødselsdag eller liknende, og for eksempel mangler en servitør til å servere, så kan man uten problemer finne dette på chabber.com. Alt du skal gjøre er:

1. Opprett en profil
  2. Tilknytt et bankkort
  3. Legg opp en jobb
  4. Velg den/de chabbern(e) som matcher ditt behov
  5. Nyt festen/arrangementet ditt
  6. Etter at jobben er utført kan du gi feedback til chabberne og eventuelt justere antall timer det ble jobbet
  7. Herfra trenger du ikke gjøre mer. Vi vil automatisk trekke penger fra betalingskortet og avlønne chabberen
  8. Done!💥

Det er kort sagt veldig enkelt 😀

Hvis du ønsker en ytterligere guide til hvordan man navigerer rundt på plattformen så kan du ta en titt på videoen nedenfor.

God fornøyelse 🎉