1. Når du er på forsiden www.chabber.com, skal du trykke på knappen "Opprett bruker".
  2. Trykk registrer som "Virksomhet" eller "Privatperson".
  3. Etter dette skal du fylle ut navn og mail-opplysninger, for så å klikke videre.
  4. Du vil motta en mail innen et par minutter med en link som du skal klikke på for å aktivere brukeren din og fortsette profilopprettelsen.
  5. Når du har kommet videre til profilopprettelsen, skal du utfylle den etterspurte informasjonen og etterfølgende laste opp et profilbilde.

Du er nå klar til å leie chabbere. Se hvordan man oppretter en frilansvakt, velger en chabber, gir dem feedback, osv. nedenfor.

God fornøyelse 😀