Kan private hyre serveringspersonale på Chabber?

I denne artikel beskriver vi, hvordan private kan hyre chabbere (serveringspersonale) til bryllup og private fester.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Hvis man som privatperson skal afholde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller andet, og mangler serveringspersonale, så kan man uden problemer finde dette over chabber.com. Alt du skal gøre er:

1. Opret en profil

2. Tilknyt et betalingskort

3. Udfyld et jobopslag, der beskriver kravene til jeres serveringspersonale

4. Vælg den/de ønskede chabber(e)

5. Vær gæst til egen fest

6. Efter festen kan du give feedback til chabberne og justere vagtens længde

7. Herfra skal du ikke gøre mere. Vi står automatisk for at trække penge og aflønne chabberne

8. Done!💥

Det er kort sagt rigtig nemt at leje serveringspersonale til privat fest og bryllup😀

God fornøjelse 🎉