Kan man tilknytte flere brugere til sin profil?
Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Hvis man vil tilknytte flere brugere til sin profil (det kunne f.eks vĂŠre hvis et hotel bĂ„de vil have en bruger til deres F&B-manager, Restaurantchef og Roomservice Manager) gĂ„r man ind under ”Rediger profil” og klikker ”Administrer brugere”. Her kan I tilfĂžje nye brugere. NĂ„r de er tilfĂžjet, vil de fĂ„ tilsendt et kodeord og herfra er de kĂžrende. Disse brugere vil kun kunne styre jobopslag, de selv har oprettet, eller er blevet tildelt af administratoren. De vil altsĂ„ ikke fĂ„ adgang til kollegaers jobopslag.

Done đŸ™‹đŸŒâ€â™‚ïž

Med venlig hilsen
Team Chabber