Hvordan fungerer feedback af chabbere?

Denne artikel beskriver, hvordan Chabbers feedback-system virker, og hvorfor det er vigtigt for virksomhed/privatperson og give feedback.

E
Written by Emma Lønberg
Updated over a week ago

Vigtigheden af feedback
Virksomheder/privatpersoner kan give feedback, i form af stjerner, til de chabbere, der har været ude og arbejde hos dem. Det øger gennemsigtigheden af chabbernes kompetencer, og øger chancerne for, at man vælger de chabbere, der lever op til ens krav og ønsker. Så hjælp dig selv og hjælp andre og giv feedback til alle chabbere, I har arbejdet med.

Hvornår og hvordan man giver feedback
Man har 3 dage efter en afsluttet vagt, til at give feedback på din profil under 'Mine vagter'. I kan angive feedback ved hjælp af stjerner og desuden efterlade en kommentar. Feedback vil blive visualiseret for modparten lige efter, den er givet.
I kan redigere feedback i op til 24 timer efter, at den er afgivet⏱

I kan også tilføje en Chabber til din 'favoritliste' ved at give Chabberen et hjerte (lige ved siden af stjernerne). Favoritlisten er en mulighed for dig at samle de Chabbere, I gerne vil hyre igen. Favorit Chabbere vil automatisk blive hyret til et job, når de ansøger næste gang 🏆

Hvad gør jeg, hvis en chabber leverer en dårlig indsats?
Skulle det ske, at en chabber leverer en indsats, under det I forventende, skal I sørge for at udtrykke det, når I rater chabberen. Hvis I giver en chabber én stjerne, vil de ikke kunne søge jobs hos jer i fremtiden. Således hjælper I andre virksomheder, der i fremtiden vil skulle tage stilling til chabberen.

Er chabberes modtagne feedback pålidelig
Man kan stole 100% på en chabbers feedback. Enhver feedback gives af virksomheder og privatpersoner, som selv har booket chabberen tidligere. Så det er i virkeligheden det mest gennemsigtige og retvisende parameter, man kan vurdere en chabber på 💯

Så budskabet med denne artikel er: husk at give chabbere feedback og husk at kigge på deres feedback, når du skal vælge dem til en freelancevagt. 

God fornøjelse ️️️️️

Med venlig hilsen
Team Chabber

Did this answer your question?