Der er flere ting at tage højde for, når man sætter lønnen på en freelancevagt:

  • Vikarlovgivningen👨🏼‍⚖️ Er man en virksomhed anbefaler vi, at man sætter en løn, der som minimum matcher andre medarbejdere i en lignende stillings løn.

  • Akutkarakteren af jobbet ⏱ Er vagten lagt op akut, anbefaler vi højere lønninger, da det øger chancen for at finde en chabber akut.

  • Sæsonen 🏖🎄Hvis I er ramt af sæsontravlhed, er andre virksomheder det formegentligt også. Sæt derfor en konkurrencedygtig løn. 

  • Lokation📍Ligger jeres virksomhed udenfor byen, kan det være fordelagtigt at sætte en højere løn, da det giver chabbere incitament til at rejse længere. 

  • Kompetenceniveau👩🏼‍🍳 Hvis I f.eks. søger tjenere med mange års erfaring, vil det være en fordel at sætte en højere løn, end hvis I skal bruge en 18-årig til en garderobevagt.

Generelt anses "høje" lønninger i vores termologi til at være +140 kr./timen. 

Til info skal det siges, at ovenstående punkter blot skal betragtes som gode råd, og ikke deciderede krav eller naturlove. Man kan sagtens finde folk med lavere lønninger, selvom man er underlagt et af ovenstående punkter. Men alt er jo udbud/efterspørgsel, så følger man ovenstående råd vil det utvivlsomt være lettere at tiltrække flere og mere kompetente chabbere. 

God jagt 😃

Med venlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?