Chabber Danmark (vil hyre en chabber) 🇩🇰
Generel information om chabbere og vagter
Hvad hvis jeg vil fastansætte en chabber, som jeg tidligere har haft ude på en vagt?
Hvad hvis jeg vil fastansætte en chabber, som jeg tidligere har haft ude på en vagt?
Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Som virksomhed er man velkommen til at fastansætte en chabber, såfremt hun/han selv er interesseret i det. Vi opkræver et gebyr på DKK 2.499 for rekrutteringshjælpen.

I meddeler, at I har fastansat personen, ved at gå ind under ”Feedback & Overarbejde”, finde Chabberens sidste vagt hos jer, og trykke "Fastansæt".
Se billedet nedenfor👇🏼

Jf. vores handelsbetingelser pålægges en virksomhed en bøde på DKK 15.000, hvis denne virksomhed bruger en chabber udenom Chabbers platform, og ikke meddeler det til os.

God dag 😀

Med venlig hilsen