Hvad sker der, hvis jeg ikke møder op på en vagt?
Josefine Holst Benthin avatar
Written by Josefine Holst Benthin
Updated over a week ago

Hvis man ikke møder op på sin vagt, altså laver et "no show", bliver man permanent udelukket fra chabber.com og ryger i karantæne.
Dermed vil man aldrig kunne søge job igennem platformen igen 🚫

Så hvis du står i en situation, hvor du ikke kan møde op på en vagt, så aflys den i stedet i så god tid som muligt. Dette kan du gøre via din profil eller ved at ringe til support telefonen på Tlf: 60803994. Man kan IKKE ringe og aflyse til selve virksomheden, du skal i kontakt med chabber support hver gang.

Og husk, hvis du finder en erstatning til vagten på minimum samme niveau som dig selv, så bliver din aflysning slettet, så det ikke skader din profil fremadrettet🕺🏼 

Hvorfor er der så hårde regler ift. aflysninger og no shows?
Når virksomheder skal bruge en chabber og har hyret dig, er det fordi, at de har brug for dig. Du stiller derfor virksomheden og dens ansatte (samt eventuelle andre chabbere) meget dårligt, hvis du aflyser eller ikke møder op. Du repræsenterer Chabber og du rammer derfor også os som virksomhed.

Generelt er det også yderst besværligt for virksomheder, når de modtager en chabber-aflysning, og dermed skal stresse over at finde en erstatning. De benytter nemlig Chabber for at undgå denne stress. 

Så hvis du bare undgår no shows og aflysninger, vil du få en fest på Chabber🎉 (og potentielt set tjene en masse penge💸)

God fornøjelse 🏆

Med venlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?