1. Udfyld din profil grundigt ✍🏻
  For det første er det vigtigt, at du udfylder din profil grundigt med fokus på dine erfaringer inden for hotel- og restaurationsbranchen. Læs mere om dette i artiklen: Sådan udfylder du din profil optimalt

 2. Søg mange vagter på en gang📌
  For det andet, er det en god idé at søge mange freelancevagter på en gang. Hvis du eksempelvis søger fire freelancevagter i samme tidsrum og bliver valgt til den ene, så bliver alle dine åbne ansøgninger i samme tidsrum automatisk trukket tilbage. Så derfor skal du ikke være bange for at søge en masse vagter, da det blot vil øge dine chancer for at komme hurtigt igang. 

 3. Søg lidt mindre "attraktive" vagter 😀🥊
  For det trejde, er det en god idé at søge vagter, der lidt mindre "attraktive" end andre - og dermed lettere at få. F.eks. 1) Vagter med lønninger på 120-125 kr., 2) Vagter der ligger geografisk placeret uden for byen, eller 3) Vagter hvor der søges +15 chabbere til en vagt. 

 4. Hav tålmodighed i starten⏱💆🏼‍♀️
  For det fjerde, er det generelt vigtigt, at du har tålmodighed i starten, da det ikke er unormalt, at man skal søge en del vagter, inden man får sit første. Tilgengæld, når man har fået sin vagt og leveret en god præstation, bliver det væsentligt lettere at få vagter fremadrettet. 

God fornøjelse 💪🏼 

Med venlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?