Kan jeg få vagter på Chabber, selvom jeg ikke har nogen erfaring?

I denne artikler får du nogle simple råd til, hvordan du få vagter på Chabber, selvom du ikke har nogen relevant erfaring.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Man kan sagtens tage vagter på Chabber, selvom man endnu ikke har relevant erfaring. Der er dog en række råd, der er gode at følge👇🏼

 1. Se vores online kurser.
  I vores online kurser kan du øve dig på de basale færdigheder, som du skal mestre som chabber.

 2. Start med at tage vagter med lavere løn.
  Lad være med at være kræsen, når du søger dine første vagter som chabber. Vær derfor klar til, at tage vagter med lav løn, eller på skæve tidspunkter. Ansku det som en almindelig jobsøgning. Jo mere erfaring du får, jo mere attraktiv bliver du for virksomhederne, desto højere krav kan du stille til de vagter, du søger.

 3. Søg mange vagter på en gang.
  Du kan søge flere vagter på samme tid, selvom de ligger i samme tidsrum. Hvis du bliver bekræftet til en vagt, bliver alle dine ansøgninger i samme tidsrum automatisk trukket tilbage. Derfor er det en god idé at søge en masse vagter på en gang, da det øger chancerne for at få den første vagt. 

 4. Vær tålmodig.
  Der kan godt gå noget tid før, at du får din første vagt. Det er ikke unormalt, at man skal søge op imod 10-20 vagter, før man får sit første. Så mist ikke modet. Første vagt skal nok komme. 

Følger du ovenstående råd, skal du nok komme godt i gang på Chabber og få adgang til en masse vagter (og penge💸) i fremtiden.

Held og lykke 💪🏼

Med venlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?