Hvordan sletter jeg min profil?

Nedenfor viser vi hvordan, man sletter sin chabber-profil, hvis du ikke længere vil arbejde som køkken- og serveringspersonale på Chabber.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Sletning af din chabber profil i fem steps.

1. Hvis din profil har været færdigudfyldt, og du nu vil slette den, skal du gå ind under "indstillinger " ude i venstre side af din profil. Se nedenfor👇🏼

2.  Under indstillinger trykker du på "Personlig data".
 Se nedenfor👇🏼

3. Under "personlig data" scroller du helt ned i bunden og trykker på "slet bruger".
Se nedenfor👇🏼

4. Udfyld din e-mail og kode for fuld sletning af din chabber profil.
Se nedenfor👇🏼

5. Din Chabber profil er nu slettet fra vores system.

Vi er ærgerlige over, at du vil slette din profil på Chabber, men vi håber at se dig igen, hvis du igen får lyst til at arbejde som køkken- og serveringspersonale 🙂

Hav det godt 👋🏼