Sletning af en færdigoprettet profil
Hvis din profil har været færdigudfyldt, og du nu vil slette den, skal du gå ind under "Rediger profil" og tryk "Slet profil". Se nedenfor👇🏼


Sletning af en ikke-færdigoprettet profil

Hvis din profil ikke har været færdigudfyldt, og du nu vil slette den, skal du logge ind på profil og trykke på ikonet oppe i venstre hjørne og derefter trykke "Slet profil".
Se nedenfor👇🏼


Vi er ærgerlige over, at du vil slette din profil på Chabber, men vi håber at se dig igen 🙂

Hav det godt 👋🏼

Med venlig hilsen
Team Chabber 

Did this answer your question?