Hvordan afmelder jeg mails og sms'er fra Chabber?

Vi viser her, hvordan man framelder sig beskeder om ledige vagter som køkken- og serveringspersonale.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Vi opdaterer dig hver dag kl. 17:00 om nye vagter som køkken -og serveringspersonale. Derudover orienterer vi dig typisk om akutvagter kl. 11, 15 og 21.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse beskeder, kan du ændre det inde på din profil ved at klikke på "indstillinger" efterfulgt af "notifikationer". Se hvordan nedenfor👇🏼

Her kan du til- og fravælge, alt efter hvad du ønsker af notifikationer. Se eksempel nedenfor👇

God dag 😁