1.
Når du er på forsiden www.chabber.com, skal du trykke på knappen "Opret bruger" oppe i højre hjørne.

2.

Tryk registrer som "chabber".

3.

Herefter kan du enten fortsætte din registrering via "Log ind med facebook" eller ved at udfylde navn og mailoplysninger efterfulgt af at klikke på "Opret bruger".

4.
Hvis du har registreret dig med navn og mail, vil du modtage en mail inden for få minutter med et link, som du skal klikke på for at aktivere din bruger og fortsætte profiloprettelsen. Har du valgt at logge ind med din facebook, bliver din bruger aktiveret med det samme.

5.
Når du er videre til profiloprettelsen, er det vigtigt, at du uploader et tydeligt profilbillede og udfylder din profil grundigt med vægt på erfaring og kompetencer inden for hotel- og restaurationsbranchen.