Hvordan opretter jeg en chabber-profil?

Sådan opretter du en profil på Chabber, så du kan komme i gang med at tage vagter som køkken- og serveringspersonale.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

1.
Når du er på forsiden www.chabber.com, skal du trykke på den orange knap "Tilmeld" oppe i højre hjørne.

NB. Det er en god ide at benytte Google Chrome som din web browser.

2.
Tryk på det hvide felt i venstre side "Opret dig som freelancer"

3.
Herefter kan du fortsætte din registrering ved at udfylde navn, mail oplysninger og kodeord, efterfulgt af at klikke på "Tilmeld".

4.
Hvis du har registreret dig med navn og mail, vil du modtage en mail inden for få minutter med et link, som du skal klikke på for at aktivere din bruger og fortsætte profiloprettelsen.

5.
Når du er videre til profiloprettelsen, er det vigtigt, at du uploader et tydeligt profilbillede og udfylder din profil grundigt, med vægt på erfaring og kompetencer som køkken- og serveringspersonale.

Læs her hvordan du får den perfekte profil.