Hvorfor skal I bruge mit CPR-nummer og kontoinformation?

Her fortæller vi, hvorfor det er, at chabbere skal opgive CPR-nummer og bankinformation, når de opretter sig på Chabber.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Vi beder om CPR-nummer og kontoinformation, så vi kan udbetale din løn og indberette korrekt til SKAT. Mere konkret bruger vi det til følgende:

• CPR-nummeret: Bruges af det lønfirma vi samarbejder med, så de kan udbetale løn korrekt. Derudover, bruges det af SKAT, for at de kan indberette din SKAT korrekt.

• Bankinformation: Bruges også af vores lønfirma, så de ved, hvor de skal overføre din løn til.

Det er vigtigt for os at sige, at disse informationer bliver holdt sikkert gemt i vores database på linje med Dataloven og EUs GDPR-reglementer 😊

Du kan læse mere om vores GDPR-politik nedenfor, på www.chabber.com og på din profil👇