Hvis man som privatperson står og har et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag, eller andet, og mangler eksempelvis en tjener til at servere, så kan man uden problemer finde dette over chabber.com. Alt du skal gøre er:

1. Opret en profil
  2. Tilknyt et dankort
  3. Udfyld et jobopslag
  4. Vælg den/de ønskede chabber(e)
  5. Nyd din fest/arrangement
  6. Efter vagten kan du give feedback til chabberne og jurstere vagtens længde
  7. Herfra skal du ikke gøre mere. Vi står automatisk for at trække penge og aflønne chabberen
  8. Done!💥

Det er kort sagt rigtig nemt 😀

Hvis du yderligere vil have en guide til, hvordan man navigerer rundt på platformen så se videoen nedenfor.

God fornøjelse 🎉