Hvis man vil tilknytte flere brugere til sin profil (det kunne f.eks være hvis et hotel både vil have en bruger til deres F&B-manager, Restaurantchef og Roomservice Manager) går man ind under ”Rediger profil” og klikker ”Administrer brugere”. Her kan I tilføje nye brugere. Når de er tilføjet, vil de få tilsendt et kodeord og herfra er de kørende. Disse brugere vil kun kunne styre jobopslag, de selv har oprettet, eller er blevet tildelt af administratoren. De vil altså ikke få adgang til kollegaers jobopslag.

Done 🙋🏼‍♂️