Som virksomhed er man velkommen til at fastansætte en chabber, såfremt hun/han selv er interesseret i det. Vi opkræver et gebyr på DKK 2.499 for rekrutteringshjælpen.

I meddeler, at I har fastansat personen, ved at gå ind under ”Feedback & Overarbejde”, finde Chabberens sidste vagt hos jer, og trykke "Fastansæt".
Se billedet nedenfor👇🏼

Jf. vores handelsbetingelser pålægges en virksomhed en bøde på DKK 15.000, hvis denne virksomhed bruger en chabber udenom Chabbers platform, og ikke meddeler det til os.

God dag 😀