Chabber Danmark (vil hyre en chabber) 🇩🇰
Feedback & overarbejde
Hvad hvis en vagt var kortere eller længere end oprindeligt angivet?
Hvad hvis en vagt var kortere eller længere end oprindeligt angivet?
Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago

Under ”Feedback & Overarbejde” på din profil kan I forkorte eller forlænge vagten ved at klikke "Overarbejde" eller "Gik tidligt". Se billedet nedenfor👇🏼

I har tre døgn fra vagtens afslutning til at ændre dette, da løndata for chabbere bliver sendt til lønfirmaet derefter. Hvis vagtens længde bliver registreret efter tre døgn, vil det koste et gebyr på 49 kr. per chabber, som bliver registreret for sent.

Hav en dejlig dag 💆🏼‍♀️