Chabber Danmark (vil hyre en chabber) 🇩🇰
Kom godt i gang på Chabber
Hvordan opretter jeg en profil som virksomhed eller privatperson på Chabber?
Hvordan opretter jeg en profil som virksomhed eller privatperson på Chabber?

I denne artikel viser vi dig, hvordan man opretter en profil på Chabber.

Mara avatar
Written by Mara
Updated over a week ago
  1. Når du er på forsiden www.chabber.com, skal du trykke på knappen "Opret bruger".

2. Tryk registrer som "Virksomhed" eller "Privatperson".

3. Herefter skal du udfylde navn og mailoplysninger efterfulgt af at klikke videre.

4. Du vil modtage en mail inden for få minutter med et link, som du skal klikke på for at aktivere din bruger og fortsætte profiloprettelsen.

5. Når du er videre til profiloprettelsen, skal du udfylde den efterspurgte information og efterfølgende uploade et profilbillede.

Herfra er du klar til at hyre chabbere. Se hvordan man opretter en freelancevagt, vælger en chabber, giver dem feedback, osv. nedenfor.

God fornøjelse 😀